Verzenddatums berekenen

PCB TRAIN VERZENDDATUMS

Onze PCB Train startdatums staan gepland op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Alle services hebben een dagelijkse order deadline van 9.00 uur.

Alle weekdagen tellen als werkdagen, behalve als de fabriek gesloten is voor feest- of vakantiedagen

Als een startdag voor een product valt op een sluitingsdag van de fabriek, dan start de productie op de eerstvolgende beschikbare werkdag, ongeacht welke dag van de week dat is.

De verzenddatum bevestigen we samen met uw bestelling.

Om de leverdatum te berekenen, voegt u aan de verzenddatum de juiste extra werkdagen toe voor bezorging per koerier.

VERZENDDATUMS ASSEMBLAGE

De opgegeven levertijd is het aantal volledige werkdagen dat het kost om uw pcb's te assembleren vanaf het moment dat we uw complete componentenkit en duidelijke instructies hebben ontvangen.

Buiten de volledige werkdagen vallen: weekenden, feestdagen en sluitingsdagen van de fabriek, evenals de dag waarop een bestelling wordt geplaatst en de dagen voor wachten op onderdelen en tekorten.

Bijvoorbeeld, een assemblageorder van 3 werkdagen, order geplaatst en componentenkit ontvangen op een maandag, zal worden geassembleerd gedurende de 3 werkdagen dinsdag tot en met donderdag en de fabriek verlaten voor transport op donderdag.

Als een assemblageorder wordt gecombineerd met een kale PCB-productieorder, is de levertijd van de assemblage opvolgend aan de levertijd voor de PCB-order.

Bijvoorbeeld, een productieorder van 5 werkdagen samen met een assemblageorder van 5 werkdagen worden in totaal 10 volledige werkdagen voor de totale assemblage. Reserveer extra tijd voor de dag van de plaatsing van de bestelling en de transporttijd.

BEZORGSERVICE

Onze standaard levertijd per koerier binnen het VK is de volgende dag vóór 12.00 uur 's middags.

Bekijk hier onze verzendkosten voor leveringen wereldwijd.