Klantenfeedback

Via deze link komt u in het gastenboek van Newbury Electronics Ltd

Hoi Jacqui

Ik heb even onze gegevens gecheckt. We gebruiken Newbury Electronics al een aantal jaar voor onze low-volume snelle PCB's. In al die tijd hebben we nooit een probleem gehad met de kwaliteit of leverdata.

De snelle reactie op het probleem met onze laatste PCB wordt zeer gewaardeerd, deze e-mail is dan ook een compliment voor de uitstekende service die we ontvangen en ik zou u dankbaar zijn als u deze boodschap kon overbrengen aan de sales afdeling en het productiepersoneel dat onze bestellingen verwerkt.

Nogmaals bedankt

Met vriendelijke groet

Ken 15-10-14


Ja, ik zou u zeker aanbevelen aan anderen. Ik heb u eerder aanbevolen aan andere hobbyisten en mensen in de kleinschalige productie-community. Een veel eenvoudiger en een veel betere manier van betrouwbaar prototyping dan in een thuis omgeving mogelijk zou zijn.

15-10-2014


Ook uitstekende klantenservice - uw medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat de bestelling klopt, dat wil zeggen mijn Rev A / Rev B-mixup.

Bedankt

Bob 20-11-2014


Altijd tevreden met de geleverde artikelen, communicatie en prijs. Paul E november 2014


Geen klachten in 10 jaar - Graham december 2014


Bedankt Jacqui

Breng alsjeblieft mijn dank over aan de mensen daar, alle drie de boards zien er goed uit en ik heb nog een andere board voor jullie om te doen zodra ik klaar ben met het ontwerp.

Volgend jaar zullen er waarschijnlijk nog meer volgen.

Het allerbeste,

Martin december 2014


Jacqui

Een blijk van dank en waardering, de bedieningspanelen op de laatste batch met boards waren precies zoals we ze wilden. Je hebt een oude man heel gelukkig gemaakt!

Groeten

Steve L 06-12-2014


Het was een plezier om met jullie samen te werken en fijn om persoonlijke ondersteuning te krijgen!

Met vriendelijke groet

Erlwin de G 08-01-2015


Ik heb in het verleden PCB Train en Newbury Electronics gebruikt en ben altijd tevreden geweest over de service, levering en standards van zowel PCB-fabricage als assemblage

Groeten MS 08-01-2015


Snelle en gebruiksvriendelijke website en service

Hartelijk bedankt

Neil 14-01-2015


Goed, professioneel bedrijf en transparante prijzen en levering. Goed gedaan KA 14-01-2015

Ik dacht dat je wel een foto van deze board zou willen zien samen met andere die je in het verleden hebt gemaakt. (Ik dacht eigenlijk dat deze board op woensdag kwam, 'working flat-out', maar ik was in de war). Een stack van een FPGA-board gekoppeld aan een RF-transmitter voedingsmodule. Bedankt voor het mooie werk, Groeten,

Dr. Beau - januari 2015


Beste Jacqui

Bedankt voor de goede kwaliteit van uw product en de snelle levering!

Met vriendelijke groet, Ilya T, 27/02/2015


Dank u voor uw uitstekende service in het verleden: het werk dat u voor mij hebt gedaan, is altijd zo perfect mogelijk geweest!

Geoff R - maart 2015


Hoi Philip / Jacqui

Heel erg bedankt voor het onderzoeken hiervan. Ik ben verheugd om aan te kunnen geven dat dit nu is goedgekeurd. Fijn voor jullie om te weten is dat ik jullie met 5 sterren heb beoordeeld als MAS-consultants!

Hartelijk dank voor jullie geduld.

Matt maart 2015


Hoi Jacqui

Ik gebruik jullie pcbTrain-service inmiddels ongeveer 10 jaar, voor verschillende projecten, en voor verschillende klanten.

Dit jaar doe ik veel aan ontwikkeling en zijn er veel nieuwe ontwerpen, die allemaal profiteren van de uitstekende en consistente service die jullie team biedt. 23-03-2015


Hoi Jacqui
Ik zou allereerst uw team willen bedanken voor hun behulpzaamheid. Dit was de eerste keer dat ik een PCB heb gebouwd en alle problemen die ik had, werden snel opgelost met de hulp van dit team.


  • Ik kwam over het bedrijf te weten via een elektronische ingenieur bij ons bedrijf en via de Design Spark-software die mij naar uw bedrijf bracht nadat de PCB was ontworpen.
  • Productkwaliteit? Uitstekend
  • Levering? Uitstekend
  • Waar voor uw geld? Uitstekend
  • Aanbeveling aan anderen - Zeker
  • Uw bedrijf opnieuw gebruiken? Zeker

Bedankt voor alles
Andy
Test Technician april 2015


Uitstekende PCB's van geweldige kwaliteit, veel goedkoper dan waar dan ook, inclusief diegene met een slechte kwaliteit PCB-productie. Anthony 2 maart 2014


Ik vind de online offerte/bestelling erg prettig. Online validatie van PCB-lay-outs op basis van uw ontwerpregels op het moment van bestellen zou nuttig zijn. Met vriendelijke groet, Richard-maart 2014


Ik hou van een eenvoudige en ongecompliceerde website. Zeer goed ontworpen. Geeft me een snelle offerte zonder gedoe. De meeste andere sites hebben gecompliceerde offerte-systemen en het is dan vaak noodzakelijk dat je moet wachten op een antwoord per e-mail. Jullie website is veel beter. Met vriendelijke groet, Jimmy - maart 2014


Ik heb gekozen voor PCB Train op basis van de combinatie prijs en levertijd, voor de optie express PCB's. Uitstekende service !!! PM 19 maart 2014


Heel erg bedankt voor de PCB's die we deze week hebben ontvangen. Ze zien er geweldig uit TF - 6 maart 2014


Subject: PCB Gewoon even een korte mail om aan te geven hoe blij ik was met jullie 'jolly good' service. Ik heb gisteren mijn tweede board van jullie ontvangen. Deze kwam eerder aan dan ik had verwacht. Ik ben ook erg onder de indruk van de kwaliteit van de platen. Ik dacht me te herinneren dat u wellicht een feedback formulier heeft voor klanten die ik met alle plezier zal invullen. Groet, Colin. H, 29 januari 2014


Ik moet zeggen, ik ben nooit teleurgesteld over de services van Newbury Electronics. Niets lijkt te veel moeite te zijn. Dat en jullie uitstekende leveringsgraad, wat tegenwoordig vrij zeldzaam is in de Britse industrie. JS? Aero? 22 januari 2014


Weinig gedoe, goede service, AMJ 4321 november 2013


Uitstekend op alle gebieden. Op tijd, goede kwaliteit, uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding, ED 19 november 2013


Wat mij betreft voert u een fantastische PCB-service uit, ga zo door! Met vriendelijke groet, David P, 1 november 2013


Ik was erg onder de indruk van de service. De board arriveerde maandagochtend vroeg, 1 week na de data-aanleverdatum, dus was beter dan verwacht voor een 5-daags-retour-board. Zal deze service zeker opnieuw gebruiken CDP 24 oktober 2013


Uitstekende PCB's van uitstekende kwaliteit, goedkoper dan waar dan ook, zelfs die met PCB-productie van slechte kwaliteit. Anthony 23 oktober 2013


Ik wil graag zeggen dat de service en kwaliteit van de platen die ik ontving uitstekend waren, vooral gezien de levertijd. Ik hoorde over PCB Train van een vriend die uw service ook aan mij aanbeval. Goed werk.

KA - Imperial College Londen augustus 2013


Ik hoorde over PCB Train, tenminste het was Newbury Electronics vanuit de zoekmachine. Ik zocht naar een professioneel ogende site. Niet veel ervaring met elektronische printplaten, maar de jongens die met mij werken die wel enige ervaring hebben, waren behoorlijk onder de indruk van de uitkomst. Het product was in mijn ogen uitstekend.
Levering erg snel. Opnieuw uitstekend.

Peter S - augustus 2013


Hoi,

Kunt u mijn dank overbrengen aan diegene die de recente door u vervaardigde proto-PCB heeft ge-layout? 
het markeren van de v-score mechanische laag met een dunne koperen baan zorgt ervoor dat mijn cliënt gemakkelijk ziet hoe de board breekt! Schitterend werk van PCB Train zoals altijd !!!!!
Bedankt,

Richard L - Warwickshire augustus 2013


Zou u ons aanbevelen aan anderen? 100% Zou u ons opnieuw gebruiken? Ja, geen reden om ooit iemand anders te overwegen. Nog meer opmerkingen? Perfecte leveranciersservice zeer tevreden 100% professioneel.

Will - augustus 2013


U heeft zeer snel geleverd, binnen drie dagen. Ik heb mijn bestelling bij Jacqui geplaatst en vond dat ze erg behulpzaam was met mijn board. Niets was te veel moeite (uitstekend)

Bob W - 14 februari 2013


"U bent betrouwbaar en levert op tijd. We zijn erg blij met de service die we van u ontvangen."

Heat G - 28 januari 2013


Ik ben opnieuw verbaasd over de prijs en kwaliteit van de pcb's die ik heb besteld. De kwaliteit is eersteklas, levering is precies op tijd en de service zeer goed. Ik zal in de nabije toekomst meer bestellingen bij u plaatsen. Wat je krijgt voor de prijs is een fantastisch product, uitstekende service en snelle levering. Heel erg bedankt.

Karl F - januari 2013


Ik hoorde over PCB Train via een aanbeveling van een collega

Ik beoordeel al uw criteria als uitstekend

Ik zou u zonder twijfel aanbevelen aan anderen en uw service opnieuw gebruiken.

PCB Train is een uitstekend idee dat het maken van een prototype-PCB of het bouwen van een kleine oplage een praktisch en betaalbaar voorstel maakt.

Jeff W - 14 december 2012


Uw bedrijf wordt sterk aanbevolen door iedereen op kantoor (electrical and electronic engineering group); en als onderdeel van een hobby, heb ik besloten om uw "pcb express" -service te gebruiken en ben zeer tevreden over het product.

JL - Universiteit van Bristol - 17 december 2012


Onderwerp: RE: Orderbevestiging 2012/012/3-CMS24121 -

Aan iedereen:
Bedankt, bestelling op tijd ontvangen.

Goed gedaan. Ik kom zeker terug.

Vriendelijke groeten,
Bob March - 10 december 2012


Is de eerste keer dat ik dit type service gebruik, maar ik denk dat de prijs uitstekend is, heel erg voordelig

Lucas Escribano - Spanje - 16 november 2012


Hallo allemaal,
Deze partij PCB's is gisteren aangekomen en ik heb van elk board een willekeurig gedeelte geïnspecteerd. Boards van uitstekende kwaliteit en sneller geleverd dan uw opgegeven tijdschema, u heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik zal de enquête binnenkort invullen en de komende weken meer batches via u bestellen.

Heel erg bedankt,
Tom uit Sheffield - 5 november 2012


Goede informatie op uw site gepubliceerd - substraat datasheets, stackup constructie, verwachte Gerber naming convention, etc.

Pete - 8 november 2012


Een collega gebruikte uw diensten en na de resultaten gezien te hebben, had ik vertrouwen in een product van hoge kwaliteit Adam P

8 november 2012


Mijn vriend had u aanbevolen vanwege de uitstekende kwaliteit van uw producten.

Zeer tevreden met mijn boards

Vanuit een perspectief van 'je krijgt waar je voor betaalt', is de kwaliteit van uw producten zeker de prijs waard. Heel blij.

Glyn H - 8 november 2012


Onderwerp: RE: PCB stencil - DRINGEND

Beide pakketten kwamen op tijd aan zoals beloofd, uitstekende service, nogmaals bedankt

Groeten - Jason P & G -10 oktober 2012


Ik ben tevreden over zowel de kwaliteit als de snelle turn-around van de PCB. Ik heb nu een succesvol werkend prototype. U werd aanbevolen door een oud-collega van mij, hij was zo vriendelijk om mij een link naar uw website te sturen. De kale vierlaagse PCB die u hebt geleverd, is van goede kwaliteit en snel geleverd voor een prototype-service. Over het algemeen ben ik tevreden over de service van PCB Train en zal ik overwegen de service in de nabije toekomst opnieuw te gebruiken. Bedankt voor de juiste, snelle en probleemloze levering.

John D - Great Yarmouth - 4 oktober 2012


Het is een pijnloze en plezierige transactie geweest, bedankt.

B.L. - 4 oktober 2012


Nogmaals bedankt voor uw tijd en moeite voor de lay-out van de sensor board PCB. Vooral dank voor het inpassen in jullie planning en het stapje verder gaan naast het gewone werk. Het wordt zeker opgemerkt en gewaardeerd.

E.H. september 2012


We hebben onze boards gisteren ontvangen en waren enthousiast over de geweldige service en kwaliteit van de PCB's. Ze staan deze maand getoond op een design-festival.

P.K. - 28 september 2012


Alle boards hebben gewerkt, dit is de negende die jullie voor mij hebben gemaakt met andere accounts. Bedankt. Ik wil ook toevoegen dat uw klantenservice ook uitstekend is.

F.M. - 25 september 2012


De productkwaliteit is uitstekend voor een prototype-service. De leveringsprestaties zijn uitstekend. Bestellingen worden altijd op tijd geproduceerd en geleverd. Ik weet zeker dat ik u in de nabije toekomst weer zal diensten.

Richard G - 20 september 2012


Bedankt voor een geweldige service en geweldig product.

T.A.A.B. - 20 september 2012


De 'Train' is een briljant idee voor kleine hoeveelheden of prototyping. Uitstekend, gaf me precies wat ik nodig had tegen een betaalbare prijs voor een kleine hoeveelheid. Goed gedaan en bedankt.

Peter S - 6 september 2012


Ik vind uw service geweldig. Ik zou het altijd aan iedereen aanbevelen. Ik wou dat ik uw service vaker kon gebruiken ...

Andy A - 4 september 2012


Ik ben nieuw in pcb-ontwerp, maar de gratis DesignSpark-software maakte alles heel precies en zal vanaf nu veel tijd besparen bij het wijzigen van circuits. Het kunnen specificeren van bevestigingsgaten, bevestigingen en kastvormen bespaart veel handarbeid en ook giswerk. Uw Technical Support-forum beantwoordde snel al mijn beginnersvragen en gaf me het vertrouwen om de sprong naar professionele productie te maken. Mijn allereerste ontwerp en batch van 10 pcb's kwamen perfect uit de test, precies zoals ze zouden moeten lopen, dus ik ben zeer tevreden en zal nu verder gaan met uw assemblageservice. Heel veel dank!

FS - 3 september 2012


Uitstekende algemene service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

GJB - Coventry - 21 august 2012


Erg blij met de PCB Train Express-service. Geen gedoe en snel geleverd, precies zoals beschreven. Kan niet veel beter dan dat!

RB - 19 juli 2012


Ik ben erg blij met de service die u bij deze bestelling hebt geleverd - eenvoudig offertesysteem, de bestanden verzonden, de boards ontvangen wanneer verwacht en geen moeite om de handelsaccount te openen.

Paul - 12 juli 2012


ALS EEN BEGINNER IN PCB-ONTWERP WAARDEER IK ENORM DE PERSOONLIJKE AANDACHT EN SNELLE REACTIE OP VRAGEN EN HET AANBOD OM FOUTEN TE CORRIGEREN ALS GEVOLG VAN MIJN EIGEN ONOPLETTENDHEID.

Malcolm - 10 juli 2012


De board die u hebt gemaakt is uitstekend. Het is voor een Porsche concept car, voor de Paris motor show, om een manier te bieden voor het bijwerken van prototype-software in display-pods voor instrumentenclusters.

B Bates - 30 juni 2012


GEWELDIGE SERVICE - UW MEDEWERKER ONTDEKTE EEN AFWIJKING IN HET ARTWORK EN HEEFT DIT METEEN GEMELD.

Art uit Wiltshire - 28 juni 2012


We doen hier niet veel aan prototyping, maar als we dat doen, hebben we een zeer snelle doorlooptijd nodig met een betrouwbare leverdatum. PCB Train heeft hier op alle fronten aan voldaan. Bedankt.

Chris uit Londen - 26 juni 2012


Het is geweldig om een PCB-fabrikant met zoveel ervaring en expertise relatief dicht bij Southampton te hebben voor het geval dat dingen persoonlijk moeten worden besproken of opgepakt. Ik ben erg blij met de kwaliteit en leveringsprestaties.

Marc uit Southampton - 28 mei 2012