Datasheets & specificaties

FR4 LAMINAATSPECIFICATIE

WAT IS FR4 LAMINAAT?

FR4-laminaat is de meest gebruikelijke specificatie van met koper bekleed laminaat dat wordt gebruikt om PCB's te vervaardigen. Het laminaat bestaat uit een isolator bestaande uit glasvezeldoek, versterkt met epoxyhars en een vlamvertragend middel, tussen dunne koperplaten. De aantrekkelijke eigenschappen van FR-4 omvatten: lage kosten, hoge sterkte, lage vochtopname en geschiktheid voor het PCB-productieproces.

We bieden deze datasheet aan met cijfers over de volgende nuttige materiaal parameters: Glasovergangstemperatuur(Tg), Tijd tot delaminatie (bij verhoogde temperatuur), Ontbindingstemperatuur(Td), Oppervlakteweerstand, Diëlektrische Breakdown, Z-as coëfficiënt thermische uitzetting (CTE), Diëlektrische Constante, Dissipatie Factor, Vergelijkende volgindex (CTI), Pelsterkte (1 oz), Vochtabsorptie, enz.

Deze datasheet biedt op één plaats alle beschikbare technische informatie over het FR4-laminaat dat we gebruiken.

Ventec VT-481TC/Laminate datasheet
Dit laminaat is geschikt voor enkelzijdig, dubbelzijdig, & multi-layer PCB's & loodvrije assemblagewerkzaamheden.

ALUMINIUM BASIS MET KOPER DIKTE LAMINAAT SPECIFICATIE

WAT IS ALUMINIUM BASIS MET KOPER DIKTE LAMINAAT?

Aluminium basis met koper bekleed laminaat is meestal een dikkere plaat van aluminium die fungeert als een koellichaam gehecht aan een dunne laag koper bekleding FR4. Het grootste deel van de aluminium met koper beklede PCB's zijn enkelzijdige smd-only circuits. De aanwezigheid van een geleidende laag van aluminium verhindert het gebruik van componenten met doorlopende gaten. De superieure warmteafvoer van aluminium bekleed laminaat maakt het ontwerpen van kleinere goedkopere PCB's mogelijk met een dunnere tracking en een dichtere componentenpopulatie dan anders mogelijk zou zijn met standaard FR4 laminaat.

Deze gegevens bieden informatie over: Aluminiumdikte, FR4 diëlektrische dikte, Koperdikte, Totale dikte, Diktetolerantie, Thermische geleidbaarheid, Brandbaarheidsclassificatie & UL-bestandsnummer. Deze gegevens worden vaak vereist door circuitontwerpers.

Link naar specificatie en datasheet


 

NON-DISCLOSURE AGREEMENT

Via een download op de website van onze moedermaatschappij hebben we een geheimhoudingsovereenkomst beschikbaar.

Volg deze link om een Newbury Electronics Ltd NDA te downloaden

Geheimhoudingsovereenkomst