Elektronica design

Het zusterbedrijf van PCB Train, Newbury Innovation, is de elektronica design afdeling van de Newbury Group. Dit onderdeel van het bedrijf is ontstaan vanuit de visie dat klanten een dienstverlening zouden waarderen waarbij al hun elektronica design wensen en behoeften zo compleet mogelijk worden aangepakt. Daarom biedt Newbury Innovation een complete service, van productdesign tot ontwikkeling en productie. Dit wordt geheel binnen onze eigen state-of-the-art faciliteit uitgevoerd; een complete service, onder één dak.

Elektro-engineers uit alle branches, uitvinders en producenten kunnen allemaal profiteren van de elektronica designservice die Newbury Innovation aanbiedt. Onze elektronica designers zijn volledig gekwalificeerd en hebben de juiste ervaring voor uw project. Van begin tot eind, van idee tot product tot aan de eindspecificaties.

Hier volgt een overzicht van ons complete elektronicadesign framework. Newbury Innovation volgt deze richtlijnen voor elk elektronica design project. We zetten ons volledig in om uw elektronica design tot leven te wekken. Uiteraard binnen uw planning en budget.

 

ZES FASES VAN ELEKTRONICA DESIGN & PCB DESIGN

Verfijn het concept. We vatten de doelstellingen van het project samen en creëren een document om de technische scope van het project te specificeren.

Haalbaarheidsstudie. We doen een onderzoek om na te gaan of het project is te realiseren binnen het budget van de klant. De overeengekomen taakomschrijving wordt verder uiteengezet. De klant ontvangt een conceptrapport voor feedback.

Hardware- en softwaredesign. We ontwerpen de elektronische ciruits en maken de schematische ontwerpen, fabriceren bench-top prototypen. Software code wordt geschreven.

Tests en proeven. Wanneer software- en hardwaredesigns klaar zijn, gaan we serieus bench-testen. We gaan net zo lang door totdat het ontwerp voldoet aan de juiste projectspecificaties.

Doorlopende technische ondersteuning. We bieden al vele jaren een gerenommeerde service van doorlopende technische ondersteuning. Dit werkt middels een contract op jaarbasis. We noemen dit ons 'Sustainable Engineering Programme'.

Bent u op zoek naar een elektronica design bedrijf  dat een complete service biedt, projecten realiseert binnen de afgesproken tijd en budget en u er van verzekert dat u de IP en design rechten zelf behoudt? Neem dan contact op met Newbury Innovation om te onderzoeken of we samen een commercieel succesvol product kunnen maken.