Gratis Componenten Lijst

WAT ZIJN DE GRATIS PCB TRAIN COMPONENTEN?

Dit zijn voorraden van veel voorkomende onderdelen die we in onze werkplaats op 'reels' klaar hebben staan voor geautomatiseerde SMD-assemblage. We hebben meer dan 1000 verschillende onderdelen op voorraad.

We nodigen u uit om deze onderdelen te gebruiken wanneer u een PCB-assemblage bestelt bij de PCB Train assemblageservice. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze onderdelen als onderdeel van een PCB Train assemblageservice-bestelling.

Download de PCB Train gratis componenten lijst

Mocht u problemen hebben bij het downloaden van dit spreadsheet, kunt u ook een exemplaar aanvragen per e-mail.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN DIT AANBOD VOOR ONZE KLANTEN?

Dit aanbod spaart geld van klanten. Meer dan 60% - van de componenten op een standaard BOM-lijst - kan gratis worden geleverd uit onze 'reeled' voorraad. Als deze componenten door de klanten zijn gespecificeerd, worden ze niet doorberekend. In het geval dat de klanten ons de componenten aanleveren voor de productie, hoeven de artikelen op onze 'reeled' voorraadlijst niet meegenomen te worden.

WELKE COMPONENTEN ZIJN IN DEZE AANBIEDING INBEGREPEN?

De lijst bevat meer dan 1000 weerstanden, condensatoren, bipolaire transistoren, diodes, ferrieten, LED's, MOSFET's en spanningsregelaars. Download de PCB Train-gratis componentenlijst in .xls-indeling of in .xlsx-indeling. Mocht u problemen hebben bij het downloaden van dit spreadsheet, kunt u een exemplaar per e-mail aanvragen.

Specificeer de relevante onderdelen op uw BOM-lijst als 'PCB Train gratis componenten voorraad' en gebruik dezelfde naam en hetzelfde onderdeelnummer als op onze lijst.

WAAROM BIEDT PCB TRAIN DEZE SERVICE?

We doen dit om ons assemblageproces efficiënter te maken en daarmee tijd en geld te besparen. Dit zijn artikelen met lage kosten die we inkopen in bulk op 'reels' van duizenden componenten. Deze 'reeled' voorraden staan stand-by op onze werkvloer. Dit betekent dat ze niet voor elke productie speciaal uit een magazijn hoeven te worden gehaald, wat tijd bespaart. We produceren hele kleine series, dus we willen liever niet werken met kleine strips componenten als we ook onze 'reeled' voorraad kunnen gebruiken. Het vermindert de noodzaak om kleine SMD-strips te verbinden met leader & follower-tapes waarmee ze op 'reels' geplaatst kunnen worden.

WAAROM PCB TRAIN MIJN 'BOM' LATEN INSTALLEREN?