Over kale PCB's

U kunt een online offerte verkrijgen voor een PCB bij PCB Train met behulp van de PCB Train prijscalculator. Een enkele printplaat wordt gedefinieerd als het PCB-gebied dat is omkaderd met een doorlopende profiel-snijlijn. De afmetingen van de printplaat moeten worden ingevoerd als lengte en breedte in mm van de rechthoek van uw PCB-ontwerp. De werkelijke pcb-omtrek hoeft niet rechthoekig te zijn.

Alle prijzen zijn "staffel" prijzen voor de batchhoeveelheid PCB'S met het formaat, de specificatie en bezorgservice die u selecteert. Er zijn geen bijkomende gereedschapskosten. Indien nodig zijn de groene soldeer-masker en witte gedefinieerde tekst aan beide zijden inbegrepen, behalve op onze beperkte specificatie PCB Train Express 1 dag service die de afwerking soldeermasker en legenda's uitsluit.

Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen productietijd. Hoe sneller de service, hoe meer u betaalt.

We raden u aan om online te bestellen. Zo zijn we zeker dat alle informatie die we nodig hebben in één document aan ons wordt aangeleverd. We hebben de file met PCB-lagen nodig in Gerber-formaat plus standaard CNC-boorbestanden (meestal aangeduid met "excellon"). De standaard "plot" bestanden uit uw CAD-systeem zijn altijd geschikt. Upload ze in een ZIP-bestand via onze prijscalculator of e-mail het hier samen met uw bestelling . Als u andere wensen heeft die niet aan te geven zijn binnen de staffel, de leveringen of de specificaties van onze online prijscalculator, vraag ons dan gerust om een offerte.

 

CIRCUITS OF PANELS

Aan u de keuze. De meeste klanten willen hun PCB'S geleverd hebben als single circuits. Maar u kunt ze ook als step & repeat panelen bestellen. Hoe dan ook, u stuurt ons een set Gerber-data met een single image en wij doen de panelisatie.

PCB'S GELEVERD ALS SINGLE CIRCUITS

De meeste klanten zullen hun PCB'S geleverd willen hebben als single circuits. Prijzen hiervoor kunnen worden verkregen via de prijscalculator en bestellingen kunnen online worden geplaatst.

STEP & REPEAT PANELS VAN HETZELFDE CIRCUIT VERBONDEN DOOR TABS, MET PCB TRAIN STANDAARD HANDLING FRAME

Stuur ons simpelweg uw single image pcb Gerber data. We plaatsen uw circuit in een "standaard" paneel in een format dat geschikt is voor de meeste geautomatiseerde assemblages. Ons standaard paneelontwerp met handlingframe heeft 2,00 mm ruimte tussen circuits met een 10,00 mm handlingframe aan elk van de 4 zijden. Er zullen 3,00 mm tooling holes en fiducial markers in elke hoek worden geplaatst. Individuele circuits worden vastgezet op tabs van 2,0 mm op het paneel. Tijdens het "Offerte & Bestelproces", selecteer "Ja" om in panelen te leveren. Voer het vereiste aantal afbeeldingen in op de "X" as en "Y" assen. Prijzen worden nog steeds per circuit weergegeven, maar uw bestelling wordt geleverd in het opgegeven paneelarrangement. Let er op dat de maximale step & repeat panelen niet groter mogen zijn dan 200 mm x 300 mm, ongeveer ter grootte van een vel A4-papier.

STEP & REPEAT PANELS VAN HETZELFDE CIRCUIT VERBONDEN DOOR TABS, MET CUSTOMER DESIGNED HANDLING FRAME (EXTRA KOSTEN £100)

De door de klant ontworpen handlingframes zijn voor ons een uitdaging vanwege de grote diversiteit in complexiteit. We raden u aan om het PCB Train standaard handling frame te gebruiken waarvoor geen kosten in rekening worden gebracht. Als dit echter niet geschikt is, zullen de PCB-prijzen gebaseerd zijn op de totale afmetingen van uw paneel, inclusief het handling frame, plus een extra vergoeding van £100 voor het verwerken van Gerber-data of voor het maken van de paneelgegevens vanuit het Gerber single image en uw paneelontwerp. U kunt dit type bestelling momenteel niet online plaatsen. Dus bereken de bestelling op de website en e-mail ons uw bestelgegevens.

SOLDEERPASTA BESTANDEN (GEEN EXTRA KOSTEN)

Soldeerpasta data voor step & repeat panels kan kosteloos op verzoek worden aangeleverd mits de soldeerpasta-lagen aangegeven zijn in de originele PCB-data. E-mail ons uw offerteaanvraag.

MULTI-CIRCUIT PANELS MET VERSCHILLENDE CIRCUITS (EXTRA KOSTEN - ZIE HIERONDER)

De prijzen zijn gebaseerd op de totale afmetingen van het paneel. Een multi-circuit paneel wordt gedefinieerd als een PCB die twee of meer verschillende circuits op hetzelfde paneel bevat. U ontwerpt het paneel en stuurt ons een single set Gerber-data. Multi-circuit panelen kunnen zeer gecompliceerd zijn. Deze configuraties vormen een uitdaging voor ons tijdens het bewerken en final profiling. Er zullen extra kosten worden berekend als de staffelprijs lager is dan onze minimumstaffelprijzen voor multi-circuit panels. We zullen multi-circuit panels produceren voor onze PCB Train prijs, maar wel met een minimumstaffelprijs van

Lagen Prijs
2 lagen $ 200
4 lagen $ 300
6 lagen $ 400

Als uw staffelprijs lager is dan dit, zullen we een staffel premie van £10 in rekening brengen voor elk circuit in één paneel van uw multi-circuit paneelontwerp. Vergeet niet om de circuits ten minste 2,00 mm uit elkaar te plaatsen om rekening te houden met ons standaard 2,00 mm freesgereedschap. Dus bereken de bestelling op de website en e-mail ons uw bestelgegevens.

TECHNISCHE MOGELIJKHEDEN CIRCUIT BOARD

De specificaties van het ontwerp van de circuits moeten binnen PCB Train's technische mogelijkheden liggen. We geven geen garantie op het identificeren van non-conformiteiten in ontwerpbestanden. Elk defect in functionaliteit als gevolg hiervan is uw verantwoordelijkheid. Als uw circuit buiten de technische mogelijkheden van PCB Train valt, vraag ons dan om een speciale prijsopgave. Wij produceren een breed scala aan materialen en specificaties. E-mail uw specificaties naar PCB Train.

 

SURFACE MOUNT

Surface mount-technologie is volledig compatibel met PCB Train. Er zijn veel technologieën beschikbaar als het gaat om CAD-lay-outs en design. CAD-lay-out technologie kan vele vormen aannemen, waaronder surface mount, enkel- en dubbellaagse technologie. Het proces voor het bouwen van elektronische schakelingen bevat technologie voor surface mount. De componenten worden direct op het oppervlak van de printplaten gemonteerd.

Zowel de surface mount-technologie als de through-hole-technologie zijn constructiemethoden voor het aanbrengen van componenten. SMT (surface mount technology) heeft voor een groot deel de through-hole-technologie vervangen. Beide technologieën kunnen op hetzelfde bord worden gebruikt, zelfs als de through-hole componenten niet geschikt zijn voor surface mounting.

Veel klanten kiezen voor surface mounting omdat de componenten een stuk kleiner zijn met miniatuurverbindingen aan de uiteinden of zelfs aansluitingen onder de behuizing van het onderdeel.