kwaliteit

why-werk-met-ons

60 JAAR ERVARING IN DE PCB-INDUSTRIE

Omdat we dit werk al 60 jaar doen hebben we een enorme ervaring opgebouwd in de productie en assemblage van PCB's. We gaan alleen voor het allerbeste!
Wij streven altijd naar het verzorgen van snelle leveringen van kwalitatief hoogstaande producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn een winstgevende onderneming en we blijven altijd investeren in de ontwikkeling van onze mensen en ons bedrijf.

KWALITEITSCONTROLE

We hopen dat u tevreden bent met ons product.
Mocht u toch klachten of feedback hebben over de kwaliteit hiervan dan willen we dat graag weten, zodat we kunnen achterhalen wat er mis is gegaan en we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Alleen dan kunnen we groeien in onze dienstverlening.

We assembleren een groot deel van onze PCB's in huis. We hanteren uitzonderlijke kwaliteitseisen bij onze eigen PCB-productie. Dit is belangrijk omdat er bij eventuele defecten tijdens het assemblageproces veel hogere kosten zouden ontstaan als we naast de componenten ook de PCB's zouden moeten vervangen.
Alle klanten profiteren van deze interne feedback.

De PCB is het enige unieke onderdeel in elk elektronisch product. Defecte elektronische componenten kunnen worden vervangen, maar defecte PCB's maken een complete elektronische assemblage onbruikbaar. Met de kwaliteit van een PCB mogen nooit risico's worden genomen!

ONZE PROCESSEN VOOR KWALITEITSCONTROLE

KALE PRODUCTIE

PCB Assemblage

QUALITY APPROVAL CERTIFICATES

PCB's worden volgens uw ontwerp gebouwd en zijn gebruiksklaar, vrij van open-circuits of kortsluitingen en hebben een goede soldeerbaarheid. Functieregistratie en uiterlijk voldoen minimaal aan IPC-A-600G klasse 2. Wij willen dat ons product aan al uw wensen voldoet! We eind-testen niet veel van de PCB-assemblages die we produceren omdat productieseries te klein of tijdschema's te kort zijn. We zullen elke assemblage die niet functioneert opnieuw controleren en indien nodig opnieuw bewerken. We verwachten echter dat het aantal niet werkende PCB-assemblages erg laag is. Als we een functionele test hebben gedaan, verwachten we helemaal geen fouten.

PCB Train PCB'S zijn geproduceerd volgens de norm IPC-A-600G (Acceptability of Printed Boards) klasse 1 en 2. Deze IPC-specificatie voor visuele controle geeft de standaard aan waaraan PCB'S minimaal moeten voldoen. We vinden het een goede zaak dat onze producten worden beoordeeld aan de hand van de internationaal gepubliceerde kwaliteitsnorm om er altijd zeker van te zijn dat onze klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten. Al onze producten zijn geschikt voor toepassingen waarbij een langere levensduur en continue service van belang is.

Houd er rekening mee dat we momenteel geen AS9100-gecertificeerde producten van de PCB-Train-service aanbieden. Neem voor AS9100-vragen contact met ons op via info@newburyelectronics.co.uk

Klik hier om onze Quality Approval Certificates te bekijken en te printen.