Help

Welkom op de help pagina van PCB Train. Of u nu op zoek bent naar manieren om contact met ons op te nemen, informatie over ons bedrijf of antwoorden op enkele van onze meest gestelde vragen, hier zult u vinden wat u zoekt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

We zijn er om u te helpen, dus als u op zoek bent naar meer informatie over onze PCB's, of hulp nodig hebt bij uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt u graag.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze 'veelgestelde vragen' staan vol met nuttige informatie over het kopen van PCB's van PCB Train. Dit zijn antwoorden op de meest voorkomende vragen die we van onze klanten krijgen. Staat de informatie die u zoekt er niet tussen? No worries, stuur ons gewoon een e-mail en een van onze supportmedewerkers zal u adviseren.

VERZENDDATUMS & TRANSPORTKOSTEN

Wij leveren aan het hele Verenigd Koninkrijk, heel Europa en de rest van de wereld. We hebben verschillende bezorgopties om aan uw behoeften te kunnen voldoen.

GLOSSARY

Sommige termen die we op PCB Train gebruiken, lijken misschien heel technisch voor mensen zonder ervaring in de branche. Daarom hebben we deze glossary samengesteld om u alles over onze PCB's te helpen begrijpen.