PCB-informatie

Technisch Advies PCB Productie

We willen uw PCB productie zo snel mogelijk aan u leveren. Om ons hierbij te helpen, hebben we dit technische PCB-advies toegevoegd. Hierin staan de richtlijnen voor het zo compleet mogelijk verzenden van uw bestelling. Door ervoor te zorgen dat uw bestelling aan deze richtlijnen voldoet, worden vertragingen tot een minimum beperkt en ontvangt u uw afgewerkte PCB's zo snel mogelijk.

Technisch Advies PCB Assemblage

Om ons te helpen om de bestelling van uw PCB assemblage zo efficiënt mogelijk te verwerken, hebben we deze technische richtlijnen bijgevoegd om u te adviseren bij het verzenden van uw bestelling. Het bevat belangrijke informatie over het verstrekken van een BOM-lijst, het controleren van componentenkits en ons assembly-beleid. Zorg ervoor dat u onze technische assemblagerichtlijnen leest voordat u uw bestelling verzendt.

Electronic Design Service

Als onderdeel van het overkoepelende Newbury Electronics hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de elektronica-industrie. Lees meer over de Electronic Design Services aangeboden door Newbury Electronics.

Gratis componenten bij PCB Train!

PCB Train biedt meer dan 1000 gratis standaard weerstanden en condensatoren als u kiest voor de PCB Train Assembly service.

Downloads & Specificaties

Downloadbare informatie zoals specificaties en datasheets. We hebben ook een Non-Disclosure Agreement die u op deze pagina kunt downloaden.

Handige PCB-links

Op het internet zijn er veel websites te vinden met waardevolle informatie over PCB's en ook zeer nuttig studiemateriaal. We hebben een lijst samengesteld met onze favoriete PCB-links waarvan we denken dat u ze nuttig zult vinden.