Over PCB assemblage

pcb-samenstel-pricing

ASSEMBLAGE PRIJZEN:

We kunnen alle soorten gangbare afzonderlijke componenten op uw PCB assembleren. Ontvang een assemblageprijs van de PCB assemblage offertecalculator.

Onze prijzen zijn inclusief standaard weerstanden & condensatoren, geleverd uit onze voorraad 'taped & reeled' componenten, CADCAM-tooling en laser-cut soldeerpasta stencils.

Assemblageprijzen zijn gebaseerd op het totale aantal afzonderlijke onderdelen dat we samenstellen. SMD-condensatoren, gelode weerstanden, connectoren, IC's, QFP's, enz. tellen elk als één plaatsing. Dus 5 R's, 5 C's, 5 IC's, 5 connectoren en 5 QFP's tellen als 25 plaatsingen. Onze prijzen gaan uit van een bepaalde mix elektronische onderdelen. In het uitzonderlijke geval dat het aantal moeilijk te plaatsen onderdelen niet meer in verhouding is, is het mogelijk dat we u hier extra kosten voor offreren voordat we starten met de assemblage.

BGA en vergelijkbare componentenklassen, bijvoorbeeld Quad Flat No leads (QFN), zijn apart geprijsd binnen ons standaard prijsmodel. Deze onderdelen hebben verbindingen aan de onderzijde die alleen door een endoscoop kunnen worden gecontroleerd en daardoor meer kosten met zich meebrengen om te plaatsen. Houd er rekening mee dat connectoren met drukverbinding (press-fit) zijn uitgesloten van ons standaard prijsmodel en worden gemonteerd op basis van een aparte offerte.

DOOR DE KLANT AANGELEVERDE PCB COMPONENTEN

Door de klant aangeleverde componenten, ook genoemd "free issue" componenten moeten niet worden verward met de gratis standaard C's en R-en die we leveren bij alle bestellingen.

Voor bestellingen onder een totaal van 500 SMD-plaatsingen mogen klanten (free issue) afzonderlijke SMD componenten (niet taped en reeled) aanleveren. Voor bestellingen boven een totaal van 500 SMD-plaatsingen, moeten de geleverde onderdelen taped en reeled zijn en IC's 'tubed' of 'waffle' verpakt, anders zijn onze geoffreerde assemblageprijzen ongeldig.

De geoffreerde levertijden voor assemblage starten op de datum van gereedheid van de kale PCB'S.

Lees ons technisch assemblage adviesdocument als voorbereiding op de verzending van een componentenkit.

GRATIS STANDAARD C'S EN R-EN

Hieronder vindt u een lijst van PCB Train assemblage componenten die we kosteloos aan u kunnen leveren. Alle andere componenten moet u naar ons toesturen voor het assembleren. Vereisten voor de door de klant aangeleverde componenten zijn uiteengezet in ons technisch assemblage adviesdocument.

SMD-CONDENSATOREN: VERPAKKINGSTYPE 0603, OF 0805, OF 1206

Type: single-layer keramiek of multi-layer, afhankelijk van de waarde.
Waarden: 10pf, 22pf, 27pf, 47pf, 100pf, 220pf, 470pf, 1Nf, 1N2, 2N2, 4N7, 10Nf, 22Nf, 47Nf, 100Nf, 220Nf, 470Nf, 1U 
Toleranties en voltages: volgens onze gedetailleerde lijst.

SMD-WEERSTANDEN: VERPAKKINGSTYPE 0603, OF 0805, OF 1206

Waarden: E24
Tolerantie: 1%
 

GARANTIE OP PCB EN ASSEMBLAGE

We zullen op onze kosten elk onderdeel dat niet in overeenstemming met uw plaatsingsschema  is geplaatst opnieuw bestucken, op voorwaarde dat het geassembleerde aan ons wordt geretourneerd.